• DOLAR 32,40 %-0.14
  • EURO 34,80 %0.12
  • ALTIN 2.433,17 %-0.23
  • BİST100 10.083 %1.69
  • BITCOIN 62.900 %-0.98
  • ETHERIUM 3.170 %-4.46
14°

Tiyatro Haberleri

Tiyatro haberleri ve güncel Tiyatro gelişmeleri, Tiyatro ile ilgili tüm video, Tiyatro fotoğrafları ve Tiyatro haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü tarafından yeni kültür ve sanat sezonundaki gösteriler hız kesmeden devam ediyor.

Samsun

Samsun’un Atakum ilçesinde "Dilimizin Zenginlikleri" adlı sergi ve tiyatro etkinliği düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği program, çeşitli okullardan...

Kültür sanat

Ünlü sanatcı Ünal Yeter  parlak fikirler adlı tiyatro oyunu prömiyer yaptı..

Samsun Haberleri

Bulut Tozu ve Akşam Busem Gazi sahnesinde seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Samsun

Samsun Düşevi Oyuncuları, “Korona Günlerinde Aşk” ile Marquez’in ünlü eseri “Kolera Günlerinde Aşk’a bir selam gönderiyor.

Kültür sanat

Samsun’da, Hazreti Süleyman’ın yolcuğunun ve Belkıs ile olan mücadelesinin anlatıldığı "Hz. Süleyman’ın Mucizeleri" isimli tiyatro oyunu öğrencilerle buluştu.

İzmir

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından izleyiciyle buluşturulan “39 Buçuk Basamak” adlı komedi oyunu, Akşehirli tiyatro severlerden tam not aldı.

EĞİTİM

Samsun’dan ilkokul öğrencilerine enerji verimliliği tiyatro ile anlatıldı.

Samsun

Mescid-i Aksa’nın önemini anlatan ‘Gün Doğmadan’ adlı tiyatro oyununu Canik’te vatandaşlarla buluşturacak.

Kültür sanat

Didim Belediyesi, Tiyatro Didim’de etkinlikleri kapsamında, birbirinden güzel tiyatro oyunlarını Didimlilerle buluşturmaya devam ediyor.

Kültür sanat

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve kadrosunda birçok usta ismin bulunduğu "Cumhuriyete Doğru" tiyatro oyunu Samsun’da sahnelendi.

Samsun

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro ile minik öğrenciler; yardımlaşma, paylaşma ve erdem konularını görerek öğrenme fırsatı buldu.