İYİ Parti Bafra Belediye Başkanı Hamdi Yıldız, Darboğaz Köyü'nü ziyaret etti. Bafra için yapılacak projeleri açıklayan Yıldız, köylülerin coşkulu karşılamasıyla gurulandı.

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (12)
DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDI
Darboğaz köyü girişinde, köylülerin davul zurna eşliğinde, havai fişekler ve meşalelerle yapılan karşılama, Hamdi Yıldız'ın ziyaretine özel bir coşku ve sevinç atmosferi yarattı. Köy girişinde halkevi yapılacağı müjdesini veren Yıldız, bu haberi köylülerle paylaşarak sevinci bir kat daha artırdı.

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (11)
KÖYÜN SICAK KARŞILAMASI        
Yıldız, ziyaret sırasında köyünde yapılan sıcak karşılama için duygularını dile getirerek, kardeşlerine ve ağabeylerine teşekkür etti. Ayrıca, Bafra için gerçekleştirecekleri projelerle ilgili kararlılığını vurgulayarak, köylülerin desteğiyle birlikte Bafra'da Ali Kale gibi iz bırakmayı hedefliyoruz. dedi
Hamdi Yıldız'ın Darboğaz Köyü ziyareti, sadece bir siyasi etkinlikten çok daha fazlasıydı. Köylülerin coşkulu ve samimi karşılaması, Yıldız'ın bölge halkıyla olan bağını güçlendirdiği gibi, gelecekte gerçekleştirecekleri projeler için de önemli bir motivasyon kaynağı oldu.

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (10)

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (9)4

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (8)

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (7)

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (6)

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (5)

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (2)

Hamdi Yıldız'a Darboğaz Köyünde Coşkulu Karşılama (1)

Kaynak: Mehmet ÜNLÜ