Samsunspor, ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Geçen yıl eylül ayında takımın başına getirilen Hüseyin Eroğlu ile birlikte yükseliş ivmesi yakalayan Samsunspor, bu sezon Süper Toto 1. Lig'de 20 hafta yenilmezlik serisi de yakaladı. Şampiyonluğun ardından Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu'nun, 25 Eylül 2022 tarihinde takımın başına geçmek için imza atmaya gittiği gün, paylaştığı video, sosyal medyada tekrar viral oldu. 

Çok önemli bir hikaye yazacağız

Eylül 2022'de paylaştığı videoda, "Samsunspor için İstanbul'a imza atmaya gidiyoruz. Çok önemli bir hikayenin yazılacağı yol olacak. İnşallah mutlu son ile bitecek" diyen Eroğlu, "Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluğun çok yakışacağı, çok önemli bir şehir. Kurtuluş savaşının, mücadelenin başladığı çok değerli bir şehrimiz. İnşallah şampiyon yapacağız" şeklinde konuştu.

Eroğlu, dün Samsunspor'un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından ise, bu kez eşi ve çocuklarının olduğu fotoğrafı şu notu düşerek paylaştı: 

Sevgili eşim ve çocuklarım, 200 gün önce size söz verdiğim gibi, BAŞARDIK... #bizeşampiyonlukyakışır #Samsunspor ❤️? #Aile

Ercan ÜSLÜ