İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, özellikle soğuk kış aylarında sokakta yaşayan evsiz vatandaşlara barınma imkanı sağlıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışını öncelikli hale getiren Başkan Demirtaş, İlkadım ilçesindeki sokakta kalan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Mahalle ziyaretleri sırasında Hastanebaşı Mahallesi sakinlerinden gelen bir yardım çağrısı üzerine harekete geçen Başkan Demirtaş, Sosyal Yardım Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi. Bu doğrultuda, cami avlusunda yaşayan ve kimliği belirlenemeyen 58 yaşındaki C.T. adlı evsiz vatandaşa sıcak bir yuva sağlandı. Başkan Demirtaş, C.T. adlı vatandaş için ev kiralayarak, hayır çarşısındaki eşyalarla Kadın Koordinasyon Merkezi ekipleri tarafından evi tam donanımlı hale getirildi.

Başkan Demirtaş, evde yaşayan kimsesiz vatandaşı ziyaret ederek, onunla sohbet etti ve hayat hikayesini dinledi. Bu örnek uygulama, Başkan Demirtaş'ın sosyal sorumluluk anlayışını vurgulayarak, mahalle sakinleri arasındaki dayanışmayı güçlendirmeye devam ettiğini gösteriyor.

Mehmet ÜNLÜ