• DOLAR 32,56 %0.27
  • EURO 35,08 %0.63
  • ALTIN 2.436,21 %-0.10
  • BİST100 9.916 %0.00
  • BITCOIN 62.620 %-2.04
  • ETHERIUM 3.195 %-3.33
13°

İlkadım Belediyesi Haberleri

İlkadım Belediyesi haberleri ve güncel İlkadım Belediyesi gelişmeleri, İlkadım Belediyesi ile ilgili tüm video, İlkadım Belediyesi fotoğrafları ve İlkadım Belediyesi haberleri Kızılırmak Gazetesi | Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika Haberleri oku sitemizde


Samsun

İlkadım Belediyesi'nde iki dönemdir Başkanlık yapan Necattin Demirtaş, güçlü rakipleri karşısında tekrar seçilebilecek mi?

Samsun

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, aquapark müjdesini verdi

Samsun

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyede en düşük işçi maaşının 26 bin 350 TL’ye yükseldiğini açıkladı.

Çevre

İlkadım Belediyesi, daha temiz ve daha yaşanabilir bir dünya için geri dönüştürülebilecek her şeyi topluyor.

Samsun

Samsun’un İlkadım Belediyesi, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında atık camları dekoratif şehir mobilyalarına dönüştürüyor.

Haberde insan

Şehit Selman Özay İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri İlkadım Belediyesi Ataocağı’nı (Büyükler Kreşi) ziyaret ederek yaşlılar ile gönül köprüsü kurdu.

Samsun Haberleri

İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük ve etkin STK'larından birisi olan Kavak Dernekler Federasyonu'na (KA-DEF)...

Samsun

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, özellikle soğuk kış aylarında sokakta yaşayan evsiz vatandaşlara barınma imkanı sağlıyor.

Samsun

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi muhasebe sınıfı öğrencilerini belediyede ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş öğrencilere nasihatlerde bulunarak,...

Samsun

Samsun’da İlkadım Belediyesi, afet durumlarına hazırlıklı olmak için 50 kişilik arama-kurtarma ekibi kurdu.

Samsun

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlere çiçek takdim etti.

EĞİTİM

Samsun’da İlkadım Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin çocukları için hizmete sunulan kreşin sekizincisi Ataköy Mahallesi’nde açıldı.