İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele eden İstanbul Bafra Spor Kulübü olağan kongresi Bayrampaşa Ertuğrul Gazi Parkı içerisinde bulunan kulübü binasında yapıldı.

İstanbul Bafraspor’da Murat Yıldız dönemi

Kongre divan heyetini seçilmesi , saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Divan Heyeti Başkanlığına Müslüm Çamuroğlu seçilirken divan üyeliklerini ise Nafiz Koparan , Nail Dursun yaptı.

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu birlik ve beraberlik dolu mesajlar verdikten sonra İstanbul Bafraspor bir önceki dönem külüp başkanı CESUR MOTORS Onur Karagöz bir konuşma yaptı.

İstanbul Bafraspor’da Murat Yıldız dönemi

Karagöz, ’’Amacımız yıllardır yaptığımız çalışma ve projelerle, spor etkinlikleriyle Samsun'un ve Bafra'nın adını İstanbul'da duyurmak olmuştur.Tüm camiamız birlik ve beraberlik içinde İstanbul Bafraspor’un başarısı için bugüne kadar el ele verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.’’dedi.

İstanbul Bafraspor’da Murat Yıldız dönemi

İstanbul Bafraspor Kulübü başkanlığına tek liste ile giren Bafralı İş İnsanı BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız yaptığı konuşmada,’’İstanbul Bafraspor Kulübü 9 branşta 400 resmi lisanslı futbolcusunu barındıran bir kulüptür. İstanbul Bafraspor Kulübü hepimizin kulübüdür. Kulübümüz Samsunun İstanbul’da Futbolda tek temsilcisidir. Gerek yönetimimizde gerekse istişare kurulunda Samsun ilinin tüm ilçelerinden arkadaşlarımız bulunmakta olup 9 Kategoride 400 Lisanslı Futbolcumuz bulunmakta olup Türkiye Mozaiğini oluşturmaktadırlar. Ülkemizin 81 İlimizden 67 ilden Futbolcusu olan tek Futbol Kulübüyüz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul Bafraspor’da Murat Yıldız dönemi

Konuşmalardan sonra oylamaya geçildi.

Kongreye tek liste halinde giren Bafralı İş İnsanı BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı seçildi.

Bafralı İş İnsanı Bafra Lighting Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız yönetim kurulu listesi…. Mustafa Hacıoğlu, Onur Karagöz, Muharrem Yıldız, Ramazan Baş, Serdar Özgür Temel, Genco Uysal, Veysel Kocabaşoğlu, Ercan Yıldız, Hakan Çıpa, Gökhan Şentürk, Furkan Dursun, Sami Ural, Gökhan Ayan, Ozan Hikmet Yılmaz.

DENETLEME ASİL……

Ahmet Kocabaş, Aydın Dursun, Nail Dursun

İstanbul Bafraspor’da Murat Yıldız dönemi

İstanbul Bafraspor’da Murat Yıldız dönemi