Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan ve lösemi teşhisi konan İlhan Karademir’in sağlığına kavuşması için ilik nakli yapılması gerekiyor. Ailesi ve arkadaşları Uğur için ilik bağışında bulunulmasını istiyor.
Fatsa ilçesinde yaşayan İlhan Karademir, bir süre önce lösemi olduğunu öğrendi. Burun üzerini Fatsa Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan İlhan Karademir(30) için, nakle uygun kemik iliği aranmaya başlandı.
Halen kemoterapi alan ancak yeterli olmayan İlhan Karademir için Türk Kızılay devriye girdi. Türk Kızılay, uygun ilik bulunması için sadece kan testi yapmak amacıyla bağışçı beklediğini açıkladı. Türk Kızılay’ın Bu çağrısı üzerine sosyal medyada kampanya başlatıldı.
Lösemi hastası genç, ilik bekliyor
Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan ve lösemi teşhisi konan İlhan Karademir’in sağlığına kavuşması için ilik nakli yapılması gerekiyor. Ailesi ve arkadaşları Uğur için ilik bağışında bulunulmasını istiyor..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Çok Okunanlar
Samsun'da çevre seferberliği: Sıfır atık ve 15 proje masada
Samsun'da demir çelik fabrikasında iş kazası: 3 ölü
İlkadım Belediyesi Türk Halk Müziği Korusundan Müzik Dolu Geceye Davet
KOCABAŞ AİLESİ’NDEN 13 YILDIR SÜREN VEFA: AİLE ÇINARLARI DUALARLA ANILDI
Bafra Hacı Nail Taşkın Kan Alma Birimi Hizmete Başladı




