Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam İlçe Başkanı Süleyman Gültepe ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kadın kolları başkanı Elif Karataş ile birlikte Madenler, Mandır, Kızlan,Kapaklı, Esentepe mahallelerini ziyaret ederek ailelerle yakından ilgilendi.

Alaçam1-1                Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur ittifakı Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir ve Kadın Kolları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptıklara mahalle ziyaretleri kapsamında mahalle halkı ile yakından ilgilenen Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur ittifakı Alaçam Belediye başkan adayı Ramazan Özdemir ailelerin ihtiyaç ve taleplerini dinliyor yapılması gereken işleri birinci ağızdan dinleyerek not alıyor. Ziyaretlerinden men kaldıklarını dile getiren mahalle halkı çıkmış olduğun bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun Allah utandırmasın diyerek Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir' desteklerini sunuyorlar.

Alaçam-1  Başkan Adayı Ramazan Özdemir, 31 Mart yeril seçimlerine kadar çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade ederek son güne karar mahalle gezilerimiz devam edecektir dedi.

Kaynak: Arzu VURAL