Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde bu yıl ikincisi yapılması planlanan Nebiyan Doğa Festivali, korona virüsü (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iptal edildi.
19 Mayıs Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “2019 yılında ilki gerçekleştirilen Nebiyan Doğa Festivali, 19 Mayıslı gençlerin ve 19 Mayıs Belediyemizin ortak iradesiyle hazırlanmış, ülkemizin çeşitli illerinden halkımızın büyük katılımı ile gerçekleşmiş, birbirinden farklı etkinliklerin bir arada olduğu, bir doğa festivali olarak akıllara kazınmıştır. Bu yıl ikincisini düzenlemek için aylardır çalışmalarını sürdüren Festival Etkinlik Yönetimi, bu kapsamda daha farklı etkinlikleri bir araya getirmek için toplantılar da düzenlemiştir. 2020 yılında dünyayı etkisi altına alan ve Kovid-19 pandemi koşullarından kaynaklı son günlerde vaka sayılarındaki artışlar nedeniyle, halk sağlığını gözettiğimiz ve yeni risklerin ortaya çıkmasını engellemek adına bir yıl sonra coşkuyla gerçekleştirmek için, 2. Nebiyan Doğa Festivalimizi 2020 yılı için iptal etme kararı aldık. 2021 yılında buluşmak dileğiyle” denildi.
’Nebiyan Doğa Festivali’ne ’korona’ engeli
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde bu yıl ikincisi yapılması planlanan Nebiyan Doğa Festivali, korona virüsü (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iptal edildi..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Samsun'da takla atarak hurdaya dönen otomobilde 2 kişi yaralandı
ÖZDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ; KEREM ÖZDEMİR DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI
Efsane Başkan Hasan Aslan Kabri Başında Dualarla Anıldı
Bafra'da saman deposu alevlere teslim oldu: Tonlarca yem ve binlerce balya yandı
Havza'da genç inşaat işçisi kaldığı konteynerde ölü bulundu





