Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Rizespor ile Samsunspor karşı karşıya gelecek. Mücadele 13.30'da başlayacak.

Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında Samsunspor'u konuk edecek. Karşılaşma Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak. Müsabakada Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Rizespor - Samsunspor maçı 13.30'da başlayacak.

Karşılaşma öncesinde Samsunspor 6 maçta topladığı 1 puanla 20 takımlı ligin son sırasında bulunuyor. 6 maçta 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar; bu karşılaşmalarda 5 gol atıp, kalesinde ise 13 gol gördü.

Deplasmanda oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet alan Samsun temsilcisi, 1 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Samsunspor, deplasmanda oynadığı müsabakalarda 4 gol atarken, kalesinde ise 9 gol gördü.

45. randevu

Çaykur Rizespor ile Samsunspor, bugüne kadar 44 kez resmi maçlarda rakip oldu. Söz konusu maçlarda yeşil-mavililer 14 galibiyet alırken, Samsunspor ekibi ise 16 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

İki ekip arasında 14 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Rizespor 39 gol atarken, Samsun ise 52 gol kaydetti.

İLK 11'LER

Rizespor: Gökhan, Erya, Attila, Emirhan, Halil İbrahim, Mithat, Shelvey, Varesanovic, Sauer, Benhur, Minchev.

Samsunspor: Okan, Soner, Van Drongelen, Yunus Emre, Zeki Yavru, Mickael Tirpan, Soner, Holse, Fofana, Emre Kılınç, Dimata.