Samsun ilinde MESAM' ı temsil eden ve tam üyelik görevi olanlar arasında bestekâr Cavit Ersoy, Bafralı bestekâr Ahmet Sedat Mete, bestekâr Ömer Umutlu, bestekâr Şahin Çangal ve Bafralı olup Samsun Atakum'da  yaşayan söz yazarı Oktay Zerrin gibi MESAM'a  Tam Üye olan sanatçılar bulunuyor.

Bu arada; söz yazarı Oktay Zerrin; 08 Haziran Perşembe günü; besteci ve koro şefi  Cait Ersoy ile, geçtiğimiz günlerde bir konser  veren Samsun Belediyesi TSM Korosu Şefi ve bestekâr Yaşar Abrur ile bestekâr Cavit Ersoy'u, makamlarında ziyaret edip, verdikleri başarılı konserden dolayı kendilerini tebrik etti.

Ayrıca; MESAM Samsun İl Kordinatörü ve bestekâr Cavit Ersoy ile birlikte MESAM'a üyelik ve  telif haklarından faydalanbimek için gereken Yetki Belgesi'ni hazırlayıp, kargo ile 8 Haziran Perşembe  günü Mesam'a  gönderdiler.

MESAM Samsun ilideki diğer üye olan besteci ve  söz yazarlarının da  bu yetki belgesini mutlaka Mesam'a gönderilmesi talebinde bulundular.

Mesam Samsun İl Koordinatörü, besteci ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı TSM Koro Şeflerinden Cavit Ersoy; İl Koordinatrü olarak görevlendirilmesiyle ilgili olarak şu açıklamarda  bulundu:

ÇOK DEĞERLİ MÜZİK ESERLERİ SAHİPLERİ, SÖZ YAZARLARI VE BESTECİLER :

MESAM (TÜRKİYE MUSIKİ ESERLERİ SAHİPLERİ MESLEK BİRLİĞİ) YÖNETİM KURULU KARARI İLE 2023-NİSAN AYINDAN İTİBAREN SAMSUN İL KOORDİNATÖRÜ OLARAK SEÇİLMİŞ VE ATANMIŞ BULUNMAKTAYIM.

BİLDİĞİNİZ ÜZERE SAMSUN İLİMİZDE 60 YILI AŞKIN ZAMANDIR TÜRK MÜZİĞİMİZ İLE ŞEF İCRACI VE ÖĞRETİCİ OLARAK FAALİYET GÖSTERİYORUM.

TRT REPERTUARINDA 127 MÜZİK ESERİM BULUNMAKTA VE MESAMA KAYITLI 150 Yİ AŞKIN MÜZİK ESERİNİN DE SAHİBİYİM.

GÖREVLERİMİZ :

• İliniz ve ilçelerinde yaşayan MESAM üyelerinin kendi aralarında bağ kurmalarını sağlamak

• Üyelerimizin talep, öneri ve şikayetlerini yönetime bildirmek

• Yönetim adına üyeleri bilgilendirmek

• Hastalık, vefat, kaza vb haberlerini bizlerle paylaşmak

• Üye olmak isteyenlere yardımcı olmak

• Lisans faaliyetlerini takip etmek ve eksikleri bizimle paylaşmak

VE BU GİBİ KONULARDA YARDIMCI OLMAKTIR

BU SAYFA ARACILIĞI İLE (mesamsamsun) ESER SAHİPLİĞİ VE MESAM ÜYELİĞİ HAKKINDAKİ TÜM SORUNLARINIZI BANA İLETEBİLİRSİNİZ.

SAYGILARIM VE TEŞEKKÜRLERİMLE...

https://www.youtube.com/watch?v=zBnbgEc0ap8

Haber Merkezi- Samsun