Resmi Gazete'de bugün yayımlanan duyuru ile Samsun Üniversitesine (SAMÜ) 18 akademik personel alımı için ilana çıkıldı.
SAMÜ Rektörü Prof.Dr. Mahmut Aydın, rektörlük bünyesindeki Yabancı Diller Bölümüne 5 öğretim görevlisi, Türk Dili Bölümüne 1 öğretim görevlisi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümüne 1 öğretim görevlisi, olmak üzere toplam 7 öğretim görevlisi; Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümüne 3 araştırma görevlisi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Uçak ve Uzay Mühendisliği Bölümüne 2 araştırma görevlisi, Uçak Bakım ve Onarım Bölümüne 2 araştırma görevlisi, Meteoroloji Bölümüne 1 araştırma görevlisi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümüne 3 araştırma görevlisi olmak üzere toplamda 11 araştırma görevlisi almak için ilana çıktıklarını ifade etti.
Rektör Aydın, tahsis edilen bu kadrolara alınacak öğretim görevlilerinin, bilimsel projelerin üretilmesi ve desteklenmesi, gibi her türlü konuda üniversitedeki çalışmalara katkı sağlayacağını söyledi. Rektör Aydın, tahsis edilen bu yeni kadrolar ile birlikte Samsun Üniversitesinin akademik kadrosunun daha da güçleneceğini dile getirerek, aklın ve bilimin ışığında gelecek nesillere faydalı bilimsel çalışmalar yapmaya devam edeceklerini, öğretim elemanlarının hem eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettiğini hem de bir fabrika gibi bilgi üretmeye devam edeceğini söyledi.
Rektör Aydın bu düşüncelerle şimdiden ilana çıkılan kadrolara başvuracaklara başarılar diledi.
SAMÜ'ye 18 kadro
SAMÜ'ye 18 kadro Samsun Üniversitesi akademik kadrosu güçlenmeye devam ediyor
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
BAFRA’DA 1 BİN 757 KÖK KENEVİR VE 138 KİLOGRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
Samsunspor'da Mouandilmadji ve Makoumbou da sakatlandı
Muhtarlardan Anahtar Parti Bafra İlçe Teşkilatı’na Ziyaret
BAFRA’DA 1.TARIM FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Atakum'da haber alınamayan doktor evinde ölü bulundu




