Seçim çalışmalarına Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) istişare toplantısı ile başlayan Bafra’nın ortak adayı Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş burada Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Muharrem Uyar ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Muharrem Uyar GİAD’ın yaptığı çalışmalar ve projelerden söz ettikten sonra Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş’e ve ekibine başarılar diledi.

Şükrü Neiş; ''Bafra GİAD örnek işadamı vasfına sahip, kendisine ve çevresine ışık tutan bir STK’dır''
Bafra’nın ortak adayı Adayı Elektrik Mühendisi Şükrü Neiş,’’ Bafra Genç İşadamları Derneği girişimci ruhu harekete geçirme amacıyla, ilçemizin, ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm alanlarında yeni dinamikler, yeni oluşumlar ve yeni katma değerler kazandırmak amacıyla kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür . Bafra Genç İşadamları Derneğinin üyesi olan her arkadaşımız toplum bilinci içinde; örnek işadamı vasfına sahip, kendisine ve çevresine ışık tutan bir STK’dır. Ve her zaman rehber olacaktır.
Bafra Genç İşadamları Derneği gücünü katlayarak büyütecek ve yarınlara umut olma geleneğini sürdürecek bir dernek olarak başarılı çalışma ve projeler imza atmıştır.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Mehmet ÜNLÜ