SMA Tip 1 kas hastası olan Havva Karataş bebeği, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili İlyas Topsakal'ı ziyaret ederek, imkânlarımızın hepsini seferber edeceğiz dedi.

Topsakal, Tüm İmkânlarımızı Kullanacağız

‘TÜM DESTEĞİMİZİ VERECEĞİZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, Samsun Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ve Bafra İlçe Başkanı Emin Usta SMA Tip 1 hastası Havva bebeği ve ailesini ziyaret ederek, elimizden gelen ne varsa imkânlarımız neyi gösteriyorsa, bizler Havva bebeğin yanında olacağız’ dedi. Karataş ailesini ziyaret edip talepleri Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal; "Bizler Havva Bebeğin tedavisinin bir an önce başlaması için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bafra halkı bu tarz konularda çok duyarlıdır. Ben inanıyorum ki tüm ilçe Havva bebeğimizin sağlığına kavuşması için elini taşın altına koyacak. Biz Havva’nın yanındayız. Yeter ki SMA değil, Havva Bebek kazansın" diye konuştu.

Topsakal, Tüm İmkânlarımızı Kullanacağız

‘’HAVVA BEBEĞİMİZ SAĞLIĞINA KAVUŞACAK’’

Milliyetçi Hareket Parti Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ise şu ifadelere yer verdi. Ben Samsun İl Başkanının yanı sıra sizlerin hemşerisiyim. Bafra’ya çok yakın bir başkanım, vekilimizin de dediği gibi bizler bebeğimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Umarım Havva bebeğimiz bir an önce sağlığına kavuşur’ dedi.

Milliyetçi Hareket Parti Bafra İlçe Başkanı Emin Usta ise, görüyorum ki Havva’yı seven gönüllüler her yerde. Bizler de bebeğimiz için üstümüze düşen neyse yapacağız’’ dedi.

Topsakal, Tüm İmkânlarımızı Kullanacağız

Topsakal, Tüm İmkânlarımızı Kullanacağız

Editör: Yunus Koncak