Ordu’nun Ünye ilçesinde, Yunus Emre Off-Road Spor Kulübü tarafından düzenlenen off-road ve trekking etkinliği, macera ve doğa severleri bir araya getirdi.

Samsun'da aniden çimento yüklü tırın önüne çıkan otomobil yürekleri ağza getirdi
Samsun'da aniden çimento yüklü tırın önüne çıkan otomobil yürekleri ağza getirdi
İçeriği Görüntüle

Zorlu Parkurlar ve Eşsiz Manzaralar

Karadeniz’in zorlu ve etkileyici doğasında gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar off-road araçlarıyla zorlu parkurları aşarken, trekking tutkunları ise doğanın sunduğu eşsiz manzaraların keyfini çıkardı.

Başkan Tavlı’dan Destek Mesajı

Etkinliğe katılan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, bu tür organizasyonların turizme ve spora olan katkısına dikkat çekerek, şunları söyledi:
"Ünye’mizin doğal güzelliklerini dünyaya tanıtmak için bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor. Sporun ve turizmin gelişmesi adına destek vermeye devam edeceğiz."

Büyük İlgi Gören Organizasyon

Kulüp Başkanı Alper Argan ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği etkinlik, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Ünye’de Off Road Ve Trekking Festivali Adrenalin Ve Doğa Tutkunları Buluştu (1)Ünye’de Off Road Ve Trekking Festivali Adrenalin Ve Doğa Tutkunları Buluştu (2)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı