Yem desteklemesine ilişkin Cumhurbaşkanlığınca alınan karar Resmi Gazetede yayınlandı. Yem destekleme ödeme çalışmaları başladı.
Kararnameye göre Tarım ve Orman Bakanlığı kayıt sistemlerine kayıtlı işletmelerden; Manda dahil 20 başa kadar (20 dahil) anaç sığırı ve/ veya besilik erkek sığırı olan yetiştiricilere hayvan başına 65 TL, 50 başa kadar (50 dahil) anaç küçükbaş hayvanı olan yetiştiricilere hayvan başına 6,5 TL olmak üzere; Bakanlık tarafından belirlenecek kriterlere göre destekleme ödemesi yapılacak.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam,“Bakanlığımızca açıklanan kriterler doğrultusunda ödemelere temel oluşturacak çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Yetiştiricilerimizden bu konuda hassasiyet göstermelerini ve ilgili desteklemeden yararlanma ve olası aksaklıkların yaşanmaması konusunda Birlikleri ile irtibat halinde olmalarını önemle rica ediyoruz” dedi.
Yem destekleme ödemesi çalışmaları başladı
Yem desteklemesine ilişkin Cumhurbaşkanlığınca alınan karar Resmi Gazetede yayınlandı. Yem destekleme ödeme çalışmaları başladı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Bafra da otomobil alım satımına yeni soluk: BAFRA OTO PAZARI hizmete hazırlanıyor
Başkan Ahmet Yılmaz'dan Müjde; Esnafa 3,5 Milyon TL’ye Kadar Kredi İmkânı
Bafra'da 92 yaşındaki kadın tarlada yanmış halde bulundu
KapıkayaFest’te Sağlık Hizmetlerine İlgi Yoğun Oldu
BAFRA KAPIKAYAFEST'TE RESMİ AÇILIŞ COŞKUSU YAŞANDI





