Kaymakam Kayabaşı, başta eşi Uzm. Dr. Sümeyye Kayabaşı olmak üzere gece gündüz demeden özverili bir şekilde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlayıp karanfil takdim etti.

Kaymakam Kayabaşı, “Bugün 14 Mart Tıp Bayramıdır. Hiç kuşkusuzdur ki bu alanda doktorlarımız, fedakârlıkları ve meslek aşkları sayesinde, yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına "kutsal bir mümessil" olarak bu önemli ve zor görevi üstlenmişlerdir.

Günümüze ışık tutarak, bu günlere kadar ileri tıbbı sağlayan, tüm tıp insanlarını saygıyla anıyorum. Tıbbi bilgilerini insanlık yararına kullanan, Hastaların sağlığının kendileri için en önde sayan, Mesleğini vicdan ve ağırbaşlılıkla yürüten, herhangi bir ayrım yapmadan çalışan vefakâr sağlık personelimizin Alaçam Kaymakamlığı olarak yanlarında olduğumuz bilinmelidir.

Hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın üstlendikleri bu kutsal görevi başarı ile sürdürecekleri inanç ve temennisiyle, yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti veren tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Kaynak: Arzu VURAL