Müftülüğe bağlı Merkez Fatih Yatılı Erkek Kuran Kursu Yurt Müdürü Abdullah Aybar'dan yurdun, ihtiyaçları ve işleyişi hakkında bilgi alan Kaymakam Kayabaşı, hafızlık eğitimi alan öğrenciler ile sohbet etti. öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Alaçam Kaymakamı’ndan Merkez Fatih Yatılı Erkek Kuran Kursunu ziyaret-1                Kaymakam Fatih Kayabaşı; “Öncelikle Kur’an Kursu binalarımızın inşasında katkısı olan hayırseverlerimize, inşasında ve hizmetlerin verilmesinde büyük emeği ve özverisi bulunan İlçe Müftülüğümüz idareci ve çalışanlarına, Kurs Hocalarımıza ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum.

                Rabbimiz Kur’an-ı Kerim’de buyurmuş ki “Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? “Peygamber Efendimiz buyurmuş ki; “Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz “Hz. Ali Efendimiz de buyurmuş ki “Bana bir harf öğretenin kölesi olurum “İlim, bilgi olmadan hiçbir şey olmaz. Din hizmeti olmaz ve din doğru olarak da yaşanmaz. İlmi gerektiği şekilde öğrenmemiz gerekiyor. Kendini geliştirmiş, donanımlı ilim sahibi olmuş din adamlarına ihtiyacımız var. Sevgili öğrenciler! Onun için derslerinize iyi çalışın, hafızlığınızın yanında bol bol kitap okuyun.

                Kaymakamlık ve İlçe Müftülüğü olarak sizlere her türlü desteği veriyoruz, maddi manevi her zaman yanınızdayız, derslerinizde zihin açıklığı, kolaylık ve başarılar diliyorum" dedi.

Alaçam Kaymakamı’ndan Merkez Fatih Yatılı Erkek Kuran Kursunu Ziyaret 1

Kaynak: Mehmet ÜNLÜ