Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Alaçam’da da törenle anıldı.
Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na Kaymakam Fikret Zaman ve Belediye Başkanı İlyas Acar’ın çelenk koymasıyla başlayan törende saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okuldu.
Törene ayrıca, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez, daire amirleri, kamu kurum kuruluş yetkilileri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Alaçam’da 10 Kasım töreni
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Alaçam’da da törenle anıldı..
Muhabir: TE Bilisim
Yorumlar
Samsun Haber Tercih Edilen Haber
Google'da Tercih Edilen Kaynak olarak ekle
Kızılırmak Gazetesi Samsun Haber bağımsız bir yayın kuruluşudur. Haberlerimiz editöryel ilkelerimize uygun olarak hazırlanır; doğruluk, tarafsızlık ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalınır. Hatalı bir bilgi tespit ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Çok Okunanlar
Gizem ve Berkay Aşklarını Bir Ömürlük İmzayla Taçlandırdılar
Canikli gençlerden TEKNOFEST ve TÜBİTAK'ta büyük başarı
Bafra'da otomobil aydınlatma direğine çarptı, sürücü yaralandı
Kavak'da genç kadının hayatını kaybettiği kazada sürücü tutuklandı
Hacı Nail Taşkın Kan Alma Birimi'ne Anlamlı Aile Ziyareti



