Samsun Haber

MUAMMER DİLBER'E ÖDÜL

Abone Ol

Haber Gazetesi Yazı İşleri Koordinatörü Muammer Dilber, İlkadım Rotary Kulübü tarafından 'Meslekte Başarı Ödülü'ne layık görüldü.İlkadım Rotary Kulübü, Haber Gazetesi Yazı İşleri Koordinatörü Muammer Dilber'e Meslekte Başarı Ödülü verdi. Dilber'in geçtiğimiz aylarda Haber Gazetesi'nde yayımlanan ve büyük ilgi gören 'Parmaklıklar Arasında Kaybolan Yıllar' adlı yazı dizisi nedeniyle ödüle layık görüldüğü açıklandı.

Ödül Kemalettin Erbilgin'den

Samsun Yelken Kulüp'te düzenlenen gecede Muamer Dilber'e ödülünü Rotary 2430. Bölge Guvernörü Kemalettin Erbilgin sundu. Erbilgin, Haber Gazetesi'nde yayımlanan yazı dizisini büyük bir keyifle takip ettiklerini belirterek, "Sayın Muammer Dilber, bir döneme ışık tutan çalışmasıyla bu ödülü fazlasıyla hak etti. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başarılı hemşireler

Gazi Devlet Hastanesi diyabet hemşireleri Nuray Özenç ile Ebru Haşhaşbaş'ın da meslekte gösterdikleri üstün başarı nedeniyle birer plaketle ödülendirildiği gecede ayrıca bazı rotaryen ve eşlerinin doğum günü ve evlilik yıldönümleri kesilen pastayla kutlandı..