Ali Kale Turistik Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Hizmet içi eğitim toplantısına Bafra Belediyesi Zabıta Müdürü Davut Usta ve Zabıta personeli katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin toplantıda “ Bizler için Bafra’nın görüşleri, beğeni ve eleştirileri, sorun ve çözüm önerileri çok önemli. Zabıta Personelimiz de bizlerin vatandaşlarımızla arasında oldukça önemli bir köprü görevi görüyor. Zabıtamız Belediyemizin aynası. Karşılıklı anlayış ve hoşgörü ile aşılmayacak sorun yok. Bu noktada hayata geçirdiğimiz her uygulamada vatandaşlarımızın desteğini almak, katılımcı anlayışı üst seviyeye çıkarmak gibi gayretler içerisindeyiz.” dedi.

Bafralıların memnuniyetinin çok önemli olduğunun altını çizen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Belediyemizin tüm birimlerinin bu doğrultuda hareket etmesi, kanun ve nizamlar ölçüsünde beklentilere cevap sorunlara çözüm bulunması çabalarımızın tamamını teşkil ediyor. Zabıta personelimizle bu düşünceler merkezinde bir araya geldik ve durum değerlendirmesinde bulunduk” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Bafra’da kanunun emrettiği hükümler çerçevesinde, halkımızın refah ve huzurunu saylayacak uygulamalar devam edecek. Başta kaldırım sorunları olmak üzere birçok konuda kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz. Yaşanabilir bir Bafra hepimizin isteği ve arzusu. Bu arzuyu yerine getirebilmek için kişisel değil toplumsal beklentilere cevap vermek zorundayız.” dedi.

 

Editör: TE Bilisim