DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Erdinç Çağlar, partisinden istifa ettiğini açıkladı. 

DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanlığında, üç gün önce yapılan yerel seçimlerin ardından bir istifa yaşandı. DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Erdinç Çağlar, "DEVA'ya veda" başlığıyla yaptığı açıklamada istifa ettiğini söyledi. 

Çağlar, şunları kaydetti: "Kıymetli arkadaşlarım, Deva Partisi adına siyasette yenilik, yeni vizyon, siyasi nezaket ve gerçekten demokrasiye olan inancımızla yaklaşık 2 buçuk yıldır öncelikle ülkemizin geleceği sonrasında ise şehrimiz için pazar pazar sokak sokak kapı kapı gezerek mücadele ettik. Ben şahsen partimi ve İl Başkanımız Av. Kebire Birer Türk Hanım'ı, içimde yaşadığım birçok kırgınlığa rağmen en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapmaya çalıştım. 

Yine şahsen son görevimi de yaparak mahalli idareler seçimlerinde kaç oy alırım hesabı yapmadan sonuçlara takılmadan partimi temsil ettim. Ancak bugün itibariyle Deva Partisi'nden ayrılıyorum. Zaten adaylık dönemimde istifa etmiştim şimdi üyeliğimi de sonlandırıyorum. Bu süreçte başta Kebire Başkanım olmak üzere birlikte çalıştığımız, bizde emeği çabası gayreti olan herkese hakkımı helal ediyorum. Şehrimizin ve ülkemizin daha aydınlık, daha demokratik, daha gelişmiş, daha huzurlu ve ahlaklı yarınlara kavuşması için yine elimden geleni yapmaya ve çalışmaya devam edeceğim. Sevgili Deva ailesine, Deva gönüllülerine ve Deva partisindeki herkese Selamlar Saygılar Sevgiler."

Kaynak: Arzu VURAL