Bafra’da  2022-2023  eğitim-öğretim yılı, İlköğretim Haftası Kutlama Programı  15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi meydanında  önünde yapılan törenle Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. 

 

Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu. 

İkinci tören ise Bafra Kızılırmak İlkokulunda düzenlenen programla devam etti.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu törende yaptığı konuşmada, "Okul sizin toplumla ve geleceğinizle kuracağınız en önemli köprüdür. Okulda kendinizi keşfedip geleceğinize yön vereceksiniz. Kendiniz, aileniz, milletimiz için yararlı bireyler olacaksınız. Araştırın, merak edin, öğrenme isteğinizi hep canlı tutun. Okullarımız; laboratuvar, kütüphane, spor salonlarıyla sizin yetenek ve gelişiminiz için en uygun ortamlardır. Sahip olduğunuz imkânları kullanarak daima ileriyi hedefleyeceksiniz. Milli ve manevi değerlerimizi yaşatan başarılı ve çalışkan bireyler olarak geleceğimize sahip çıkacaksınız. Size güveniyoruz. Değerli Velilerimiz, Emanet ettiğiniz çocuklarınız emin ellerdedir. Çağımızın gerektirdiği tüm imkânlarla donatılmış okullarımız, mesleğine âşık eğitimcilerimizle onları en iyi şekilde yetiştireceğiz. Bu yolculukta sizlerle işbirliğimiz bize güç verecektir. Emeğinizi ve desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum.

Değerli Meslektaşlarım Ülkemizin geleceği sizlerin ellerinde şekil bulacak ve parlayacaktır. Mesleğinize olan hassasiyet ve ihtimam, bizim için bir teminattır. Gelişen ve değişen şartlara uyumlu, kendini sürekli güncelleyen, insani değerleri özümsemiş ve doğru şekilde aktaran siz eğitimcilerimizle aynı yolda yürümekten gurur duyuyorum. 2022- 2023 eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlı olmasını ve gururla anacağımız başarılar yaşatmasını diliyorum.” dedi.

 

Tören öğrencilerin şiir okuması ve çeşitli gösterileriyle sona erdi. Törene, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Zafer Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı vekili Hikmet Dursunoğlu, Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar daire amirleri, ilçe başkanları, veliler ve öğrenciler katıldı.

bafrada-ilkogretim-haftasi-kutlama-programi-yapildi.jpegbafrada-ilkogretim-haftasi-kutlama-programi-yapildi-001.jpegbafrada-ilkogretim-haftasi-kutlama-programi-yapildi-002.jpegbafrada-ilkogretim-haftasi-kutlama-programi-yapildi-003.jpegbafrada-ilkogretim-haftasi-kutlama-programi-yapildi-004.jpegbafrada-ilkogretim-haftasi-kutlama-programi-yapildi-005.jpeg

Editör: TE Bilisim