İlçede yağan yağmur sonrası en çok sorun yaşayan noktalardan biri olan Askerlik Şubesi önü, Cami ve Çanakkale Sokak, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan alt yapı çalışmaları sonrasında Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekeştirilen parke yol ve kaldırım hizmeti sonunda bambaşka bir görünüme kavuştu. Kilitli parke yol ve kaldırım çalışmaları bölgedeki bir çok cadde ve sokakta devam ediyor.

Hem Esnaftan Hem Vatandaştan Başkan Kiliç'a Teşekkür (14)Söz konusu bölgede bulunan esnaf ve vatandaşlar yağmur sonrası yaşadıkları kabustan kurtulmuş olmalarının yanında, cadde ve sokaklarının farklı ve estetik bir görünüme kavuşmalarından duydukları mutluluğu kendilerini ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a ilettiler.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın bölgeye yönelik ziyaretinde kendisine Meclis Üyeleri Eyüp Sabri Şahin ve Hasan Yavuz Ataseven birlikte Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Akif Güler ve Yaka Mahallesi Muhtarı Süleyman Özkan eşlik etti.

Hem Esnaftan Hem Vatandaştan Başkan Kiliç'a Teşekkür (6)Başkan Kılıç bölgede yer alan esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hayata geçirilen çalışmaların içeriği hakkında bilgi verdi ve esnafın düşüncelerini dinledi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç her zaman ileriye yönelik köklü çözümler ürettiklerini ifade ederek “Bulunduğumuz bölge ve benzer sorunu yaşayan diğer noktalarda esnaflarımız özellikle yağmur sonrası iş yerlerine su baskını endişesini taşıyordu. Alt yapı çalışmaları sonunda bu sorun artık ortadan kalktı. Eskiden 300-800 mm şebeke boruları  kullanılırken şu an aynı alanlarda en küçüğü 1000 mm en büyüğü ise 2000 mm büzler kullanıldı. Proje kapsamında olan “Terfi Pompaj” sistemi  devreye girdiğinde ise ilçenin su baskını sorunu tamamen tarih olacak. Altyapı çalışmaları sonrasında bu alanda uyguladığımız kilitli parke taşı yol ve kaldırım çalışmalarımız ise esnaflarımız ve vatandaşlarımız tarafından oldukça beğenildi. Bizim için bu memnuniyet çok önemli ve kıymetli. Tüm çabamız bunun için. Bafra’nın artık alt yapıya dayalı sorunu kalmadı. Bafra’mızın altyapısında olduğu gibi üstyapısını da iyileştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki tüm enerjimizi şehrimizin üstyapısı için harcayacağız ve yine başaracağız. Bizler Bafra’mızı hep birlikte geleceğe hazırlayan büyük bir aileyiz” dedi.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi