Samsun Haber

BURCU&FERDİ MUTLULULUK DOLU YILLARA YELKEN AÇTILAR

Ceyhan-Ali İnce’nin kızı Burcu İnce ile, Şükriye- Kızılırmak Gazetesi Onursal Başkanı Necmi Kurt’un oğlu Kızılırmak Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Ünlü mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’dediler.

Abone Ol

 

Ceyhan-Ali İnce’nin kızı  Burcu İnce ile, Şükriye- Kızılırmak Gazetesi Onursal Başkanı Necmi Kurt’un oğlu Kızılırmak Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Ünlü mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verip ‘’EVET’’dediler.

Burcu&Ferdi   mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

Burcu&Ferdi   için Bafra ELYA BALO DÜĞÜN SALONUNDA   rüya gibi bir nikah ve düğün  merasimi gerçekleştirildi.

Genç çiftler Burcu&Ferdi   hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra ELYA BALO DÜĞÜN salonuna alkışlar arasında girdiler.  İlk danslarını yapan genç çiftler için   Nikah Merasimine geçildi.

Nikahı Bafra Belediyesi Nikah Memuru fatih Türk hayırlı olsun dilekleri ile kıydı. Nikah Şahitliklerini ise Sema Evcimen, Derya Demirtaş  yaptı.

Burcu&Ferdi daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler. Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular.

Genç çiftler Burcu&Ferdi   yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.

Çalınan oyun havaları eşliğinde oyunlarını oynayan Meltem&Yasin‘e arkadaşları eşlik etti. Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.

Düğüne Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Eğitim-İş Eğitim Genel Sekreteri Suat Özkolay ,Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum, Matbaa Sektörünün Temsilcileri, Basın Mensupları, İş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

ile çok sayıda davetli katıldı.

Nikah ve Düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür konuşması yapan Kızılırmak Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Ünlü ’’İnce  ve Kurt aileleri adına bizler Burcu&Ferdi  Ünlü çifti olarak nikah ve düğün merasimimize katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bizlerin kurduğumuz  yuvanın millet ve memleket için, - ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz ve Mutluyuz ‘’diyerek sözlerini tamamladı.