Bayramlaşmadan sonra bir konuşma yapan CHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci Nihat Oktay,’’ Saygıdeğer hemşerilerim,  gün, birlik olma günüdür. Gün, Bafra`ya sahip çıkma günüdür. Bafra`ya hizmet etmek, ona sahip çıkmak her Bafralıyım diyenin asli görevidir. Haydi, hep beraber, birlikte,  el ele, yeni bir Bafra için yürüyelim. Yolumuz aydınlık, geleceğimiz birlikte olsun. Allah yolumuzu açık etsin. Bayramlar bizim en sevinçli ve en mutlu günlerimizdir. Bayramlarda sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik duygularını hep birlikte tadarız. Bayramlar bizim için barıştır, dayanışmadır, birliktir ve kardeşçe kucaklaşmadır. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan acı verici gelişmeler nedeniyle ne yazık ki bu Kurban Bayramını buruk yaşıyoruz. Bizim her engeli aşacak gücümüz, milletçe hak ettiğimiz tertemiz günlere ulaşma azmimiz ve imkansız denilenlerin mümkün olduğunu gösteren bir tarihimiz var. Bu tarihi rotaya geri dönecek ve bir kez daha çağdaş dünyanın sembolü olarak ilerlemeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutluyorum. Arkadaşlarımızla birlikte ekip ruhunu koruyarak önümüzdeki dönemde ve seçimde partimizi daha yukarılara taşıyacak çalışmaların yol haritasını ortaya koyduk. Artık gün hep birlikte yol alma günü. Bugünden itibaren her Cumhuriyet Halk Partili kardeşimiz elinden geleni değil fazlasını yapacak.
Orta yerde bir AKP belası var. Hükümet tüketim ve rant ekonomisi üzerine bir büyüme modeli inşa etti. Bunlar hükümeti devraldıklarında 2002'de batık borç kredisi 278 milyon Türk Lirası idi. Bugün 9 milyar TL. Böyle siyasi irade nerde görülmüş arkadaşlar. Onun için diyorum elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız. Biz ilçe teşkilatı olarak genel seçim startını verdik.

Ülkeyi talan edenlerden bir an önce kurtulmak istiyorsak bütün vatandaşlarımızın CHP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Türkiye’de olduğu gibi Bafra’da da Cumhuriyet Halk Partisi iktidara en yakın olan partidir. Bütün Bafralı hemşerilerimi bu dönemde birlikte olmaya davet ediyorum. Değerli Bafralı hemşerilerim, Karadeniz’in en büyük ilçesi Bafra’nın kaderi sizlerin ellerinde işsizliği önlemek için, hırsızlığa dur demek için, fakir fukaranın sesi olmak için, kısaca Bafra’nın geleceği için hepinizi 2015 seçimlerinde CHP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Gün birlik olma günüdür. Allah yolumuzu açık etsin.’’dedi.



Editör: TE Bilisim