Bafra Belediyesi Kahramanmaraş'ta 7.7 şiddetindeki depremde yardım kampanyaları başlatıldı. Bu 

Kahramanmaraş’ta 7.7 şiddetinde meydana gelen depremde Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bafra’dan da yardım kampanyaları başlatıldı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 şiddetindeki depremde, bölgede arama ve kurtarma ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Kötü hava koşulları vatandaşları ve ekipleri zorlarken deprem bölgelerine Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar gitmeye başladı.

Bir 2 kişi görseli olabilir

ÇARŞAMBA’YA KADAR YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Bafra Belediyesi tarafından Bafra Alpaslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde başlatılan yardım  kampanyasında Bafra halkı, Battaniye, erzak, giysi, elektrikli soba gibi birçok ihtiyacın giderilmesinde tek yürek oluyor.  Yardımlar ise Çarşamba günü son bulacak.  Yardım kabuller ise gece geç saatlere kadar devam edecek.Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen Bafra Alpaslan Türkeş Parkı ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklama da şunlara yer verdi, ‘’Türkiye tek yürek, tek bilek halinde. Bafra halkımızın kadirşinaslığı, yardımseverliği için vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.  Bafra’da 3 noktada yardım faaliyetlerimiz devam ediyor. SOSYAL MEDYADA BİLGİ KİRLİLİĞİ YAPAN ŞAHISLAR HAKKINIDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI Bazı sosyal medya kullanıcıları provokatif şeklinde, Türk Milletini rencide edici, paylaştığımız olayı yanlış yerlere çeken arkadaşlara siper suçlarla mücadele ekibi üstlerine gitti ve az önce Bafra’da bununla ilgili bir vatandaşımızı gözaltına aldık ve adli işlemleri başlattık. Resmi kurumlar hariç hiç kimseden bilgi almamalarını resmi kurumlar dışında kimseye itibar etmemelerini rica ediyoruz

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

BELEDİYE OLARAK DEPREM BÖLGESİNDEYİZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, ‘’ Başımız sağ olsun yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Büyük bir deprem yaşadık. Devletimiz büyük bir devlet gereken her şey yapılıyor bizler de elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Sayın kaymakamımızın dediği gibi AFAD il müdürlük koordinatörlüğünde bizler üstümüze düşeni yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz burada toplanan eşyaları AFAD il müdürlüğüne teslim edeceğiz. 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

BAFRA SEFERBER OLDU

Vatandaşlarımızdan Allah razı olsun sosyal medyamızdan paylaşır paylaşmaz insanlarımız sosyal tesislerimize akın ettiler. Bizler belediye olarak kendi imkanlarımızla malzeme aldık. Belediyemizin kendi araç gereçleriyle temin edilen bir aracımızı da yola çıkardık yine ihtiyaç olması halinde gerek kamyon gerekse greyder ne gerekiyor ise göndereceğiz. 

BU MİLLETÇE HEPİMİZİN ACISI

Bu milletçe hepimizin acısı elimizden gelen ne varsa yapacağız. İnşallah tekrar yaşamayız. Biz Bafra’dan Samsun’dan depremin yaralarını sarmak için, acılarımızı hafifletmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çarşamba gününe kadar topladığımız yardımları AFAD bölgesine ulaştırarak biz nebze olsun yaraları sarmaya çalışacağız’ dedi.

Editör: TE Bilisim