Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç oldukça meşakkatli geçen 2020 yılı içerindeki projeler ve hizmetlerin yanında 2021 yılına ilişkin çeşitli değerlendirme ve açıklamalarda bulundu.
 

Başkan Kılıç, “2020 yılı virüsle mücadeleyle geçti. İnşallah 2021 yılı bir öncekine göre daha hayırlı ve bereketli olur. Bizler bir taraftan pandemiyle mücadelemizi sürdürürken diğer taraftan meclisimizin aldığı kararlar doğrultusunda hizmet gerçekleştirme gayretinde olduk.

 

“Projelerimizde önemli aşamalar kat ettik.”

Projeler başta olmak üzere merak edilen pek çok konuya açıklık getiren Başkan Kılıç,”Bu süre içerisinde bizim için önemli gördüğümüz projeleri bir taraftan yürütürken diğer taraftan da günlük işlerimizi yapmaya çalıştık. Bunların başında önemli projelerimiz dediğimiz Orta Ölçekli Sanayi Projemiz, Millet Bahçesi Projemiz, Millet Cami Projemiz de belirli aşamaları kat ettik.

 

Orta Ölçekli Sanayi Projemizle ilgili olarak şu anda malzeme çekmeye başladık. Bakanlıktan tapu değeri ile ilgili bir yazı kaldı. Lakin biz bir taraftan o alana malzeme çekiyoruz.

 

Millet Bahçesi ile alakalı proje çalışması bitti küçük rötuşların ardından inşallah ihalesi yapılacak.

 

Millet Camii’nin proje çalışması devam ediyor. Bizler kurucu üyelerden teşekkül bir dernek kurduk. Yerle ilgili zaten çalışma daha önce tamamlanmıştı. Projesinin de tamamlanmasının ardından faaliyete geçireceğiz. Bafra için önemli bir proje olduğunu düşünüyoruz.

 

Orta Ölçekli Sanayi, Millet Bahçesi ve Millet Cami projelerimizi 2021 yılında içerisinde inşallah temel atma noktasına gelecek ve yükselmeye başlayacak.

 

Gasilhane inşaatımızın ise %98 tamamlanmış olup en kısa süre içerisinde hizmete geçirilmesini planlıyoruz” Dedi.

Editör: TE Bilisim