Kongre sonunda ise 267 oy alan Mevcut Başkan İmdat Akay güven tazeleyerek yeniden Bafra Berberler ve Kuaförler Odasının başkanı oldu.

Bafra Belediyesi Kütür Merkezi  salonunda yapılan Bafra Berberler ve Kuaförler Odasının olağan genel kurul toplantısı divan seçimi ile başladı.

Divan Başkanlığını Samsun Esnaf Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler, Başkan Yardımcılığını Bafra Terziler Odası Başkanı İlyas Aşcı,  Yazmanlıkları Hakkı Bel, Necmettin Sadık Yaldır, Yılmaz Özkan’ın yaptığı kongrede daha sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

imdat-akay-guven-tazeledi.jpg

310 üyesi bulunan Bafra Berberler ve Kuaförler Odasının seçimlerinde, Başkanlık divanının teşekkülünden sonra tutanakların imzalanması yetkisi verildi. Bir görevli tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, gelir gider hesapları okunarak, yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından ibraz edildi.

Daha sonra ise Bafra Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Adayı Salih Gündüz bir konuşma yaparak seçilmesi halinde yapacakları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bafra Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İmdat Akay ise ise konuşmasında bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve yapacakları projeler hakkından bilgilendirmede bulundu.

imdat-akay-guven-tazeledi-001.jpg

 268 üyenin oy kullandığı seçimlerde 1 oy geçersiz olurken 170 oy alan mevcut başkan İmdat Akay güven tazeleyerek yeniden Bafra Berberler ve Kuaförler Odasının başkanı seçildi.

Diğer Aday Salih Gündüz ise 97 oy aldı.

Bafra Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığına yeniden seçilerek güven sağlayan İmdat Akay’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU…

ASİL: Erol Korkmaz, Salih Soylu, İlyas Pilan,Savaş Ural,Bülent Kaya, Enver Arslan.
YEDEK: Fatih Şimşek, Selami Kocagöz, Mustafa Kaplan,Mutlu Avcı, Mehmet Karaaslan, Musa Kaya, Arif Dinç.

imdat-akay-guven-tazeledi-002.jpg

DENETİM KURULU ÜYELERİ….

ASİL: İfaket İpek Çelebi, Ayşegül Coşkun, Gülcan Akgün.

YEDEK : Neşe Bayrak, Sema Yazıcı, Belkız Bülbül

Kongreye Samsun Esnaf Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüp Güler , Samsun İl Ticaret Müdürü Kürşat Turpçu , Samsun Esnaf Odaları Birliği (SESOB) Başkan Yardımcısı Savaş Kiraz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Yönetimi, MHP Gerze İlçe Başkanı Murat Aşcı, , Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale,  Bafra’da hizmet veren oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, Bafra Berberler ve Kuaförler Odasının üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

Editör: TE Bilisim