Aktekke Mahallesinde Vatandaşları Ziyaret Etti

Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve daire amirleri ile birlikte, Vatandaşla Buluşma kapsamında Aktekke Mahallesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Ayrıca, aynı mahallede bulunan Jandarma Onbaşı Şehit Satılmış Şahin’in anne ve babası ziyaret edilerek, hal ve hatırları soruldu.

Daha sonra, Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve beraberindekiler serada mantar yetiştiriciliği yapan işletme sahibi Yalçın Kurt isimli vatandaşın seralarını gezdi. Mantarın yetiştirilmesi, toplanması ve pazarlanması konularında bilgiler aldı. 

 

Dikencik Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, daire amirleri ile birlikte, Vatandaşla Buluşma kapsamında Dikencik Mahallesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunarak, mahalle muhtarı Erol Andiç’ten mahallenin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Diyaliz hastası Yaşar Topkaya isimli vatandaşa ait evinin fırtına sebebiyle uçan çatısının tamir tadilatını yerinde inceledi.

Aynı mahallede bulunan Kıbrıs Gazisi Mustafa Öztürk’ü evinde ziyaret ederek, hal ve hatırını sordu.

 

Ağıllar Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, daire amirleri ile birlikte, Vatandaşla Buluşma kapsamında Ağıllar Mahallesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Aynı mahallede bulunan şehit annesi Remziye Sesli Kapancı’yı da ziyaret ederek, hal ve hatırını sordu.

Daha sonra, Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve beraberindekiler Yakup Var isimli vatandaşa ait Fulya Peyzaj fidan yetiştirme yerinde incelemelerde bulundu. Şirket yetkilisi Tolgahan Ünyeli’den fidanların bakımı, yetiştirilmesi ve pazarlanması konularında bilgiler aldı. 

 

Emenli Mahallesinde Vatandaş Ve Şehit Ailesine Ziyarette Bulundu

Kaymakam Cevdet Ertürkmen ile daire amirleri Vatandaşla Buluşma kapsamında Emenli mahallesini ziyaret etti. Pandemi nedeni ile ara verilen ziyaretler açık alanda da olsa yeniden başladı.

Ayrıca, aynı mahallede bulunan şehit Oktay Dursun’un babası Şevket Dursun ve ailesini de ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.

Yapılan ziyaretlerde İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü ile Mahalle Muhtarı da hazır bulundu.

Mehmet Karabiber

 

 

Editör: TE Bilisim