TÜRK KIZILAY’DAN MHP’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MHP Samsun İl Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) süreci nedeniyle azalan kan bağışını artırmak amacıyla Türk Kızılay’ına destek amaçlı 20-21-22 Kasım 2020 tarihlerinde kan-organ-doku bağış kampanyası düzenlemişti.

Bu kampanyadan duyduklarını memnuniyeti dile getirmek amacıyla MHP Samsun İl Başkanlığını, Türk Kızılay Samsun Şubesi Başkan Vekili Ahmet Ali Bulut ve Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ziyaret etmiştir.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, ”Ülkemizde yaşanan bu pandemi sürecinde Kan-Organ-Doku bağışının farkındalığını arttırmak amacıyla yapmış olduğumuz kampanya gerçekten çok faydalı oldu. Birçok vatandaşımızın çekimser kaldığı bu konuda doğru bilgilendirme ile bağışların arttığını gözlemledik.  Her an bizim ya da bir yakınımızın ihtiyaç duyacağı kan bağışını bundan sonraki tüm toplantılarımızda ve ziyaretlerimizde Türk Kızılay’ın bir gönüllüsü olarak desteğimize devam edeceğiz.” diye belirtti.

Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ise, ”Kurumsal yapılarda düzenlenen eğitimler ve kan bağışı kabul faaliyetleri ile gönüllü ve düzenli kan bağışçılarımızın sayısı artmakta, bu sayede de kan stokları her daim ihtiyaca yetecek seviyelerde tutulmaktadır. Bunun için kurumlar aracılığı ile kan bağışı kampanyaları düzenlemek son derece önemlidir. Ülkemizde Kan ihtiyacının giderilmesi için çalışmalarımıza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Ziyaretin devamın da Türk Kızılay Samsun Şubesi Başkan Vekili Ahmet Ali Bulut ve Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’a Teşekkür Belgesi ile birlikte Türk Kızılay Logolu hediyeler taktim etmiştir

.

İlhan Bora

Editör: TE Bilisim