Kısa boyu nedeniyle zorbalık gördü, yaşadıklarını öğrencilerle paylaşıyor
Kısa boyu nedeniyle zorbalık gördü, yaşadıklarını öğrencilerle paylaşıyor
İçeriği Görüntüle

Olay, Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Yoldan geçen insanların üzerine doğru fırlayan fare, çevresine korku salarken, sokakta dolaşan kediler ve köpekler ise durumu umursamaz bir tavır sergiledi. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Görüntülerde, fare çevredeki insanlara doğru zıplayarak yaklaşırken, panik içinde kaçışan vatandaşlar dikkat çekti. Kalabalık arasında kaybolan fare, ilginç görüntülere neden oldu.

Olayla ilgili görüşlerini belirten vatandaşlardan İlyas Alırat, “Fareler, binalar eski olduğu için buralarda yaşıyor. Tadilata geçilen binaların altından çıkıp insanların üzerine doğru sıçrıyorlar. Yetkililerin bu konu ile ilgilenmesini bekliyoruz” dedi.

Ciğerci esnafı Kazım Ede ise, “Burası eski bir yerleşim yeri. Daha önceleri fare yoktu, binaların alt kısımlarından çıktığını tahmin ediyorum. Eski yapıların altında farelerin olması da doğal,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı