Yİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti 2.sıra Samsun Milletvekili İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti 4.sıra Samsun Milletvekili Yunus Gün ve İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ile birlikte Bafra meslek odalarına ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti 2.sıra Samsun Milletvekili İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti 4.sıra Samsun Milletvekili Yunus Gün ve İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ile birlikte Bafra meslek odalarına ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti 2.sıra Samsun Milletvekili İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti 4.sıra Samsun Milletvekili Yunus Gün ve İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı serdal sefa kocabaş ve yönetimi tarafından karşılanan Usta ve beraberindekiler bir süre başkan kocabaş ile Ticaret hakkında görüştükten sonra Bafra Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Bafra Ticaret Borsası Başkan ve yönetim kuruluyla bir araya gelen Usta ile beraberindekiler bir süre başkan Erol ile görüştükten sonra Bafra Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi ile bir araya gelen Usta ve beraberindekiler Bafra’nın tarım, üretme noktasındaki sıkıntılarını dinleyerek notlar aldılar. Ardından Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar odası’nı ziyaret eden Usta ve beraberindekiler son olarak Bafra Şoförler odasına ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaretin sonunda kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, dernek ve oda başkanlarına teşekkür ederek ziyaretlerini bütün kurumları tek tek bizzat giderek gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.