AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Terme ilçesinde esnaf ve köy ziyareti gerçekleştirdi. Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, AK Parti Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Elbil ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği milletvekili Mustafa Demir, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi, taleplerini aldı. Terme çayı üzerinde devam eden ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen Demir, Köybucağı ve Akbucak köylerini ziyaret etti. Köy güzergahlarında devam eden ıslah ve sulama çalışmaları hakkında, köy muhtarları ve DSİ yetkililerinden bilgi alan Demir, iki köy sınırı noktasında yapımı planlanan köprü projesini yerinde gördü.

Terme ekonomisinin her geçen gün daha da canlandığını, bunda merkezi ve yerel yönetimin yaptığı çalışmaların etkisinin büyük olduğunu belirten Demir, çehresi değişen ve yeni projelerle gelişimini sürdüren ilçede yaşam kalitesinin daha da arttığını ve halk memnuniyetinin yüksek olduğunu ifade etti.  AK Parti'nin sorun çözen bir parti olduğunun altını çizen Demir, "Biz vatanımız, milletimiz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olan hizmet partisiyiz.  Halkımıza hizmet için göreve talip olduk. Sorunların çözümü noktasında yüksek bir irade sergiledik. Çözülemez denilen sorunlar bile şuan kaybolmuş, halkımız rahat bir nefes almış durumda. Yapılacak daha çok iş var. Geleceğe emin adımlarla ilerliyor, güçlü Türkiye'nin temelleri bir bir atılıyor. Sorunlar çözülmediği sürece sırtımıza hep yük olarak duracak, halkımız halk ettiği yaşam kalitesini yakalayamayacaktı. Geçmiş iktidarlar gibi bizler sorunları görmezden gelmedik. Halkımızın her bir talebi, önerisine önem verdik. Hem merkezi hem yerel yönetimlerimiz büyük bir sorumluluk içerisinde çalıştı. Bu kalkınma, hizmet seferberliği artarak devam edecek" dedi.

Terme çayı üzerinde ıslah çalışmalarının devam ettiğini ve yeni bir köprü yapımının projelendirildiğini hatırlatan Demir, bölgede yürütülen ıslah, köprü ve sulama çalışmalarının sorunsuz devam ettiğini de sözlerine ekledi. Demir, gezi sonunda Söğütlü beldesini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Editör: TE Bilisim