Bafra  Belediye Başkanı Zihni Şahin’i  ziyaret eden Samsun Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşcı ve SADEF Spordan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aydın Dursun  İstanbul’da yapılacak olan Feshane Şenlikleri “Samsun Günleri” etkinliklerine davet etti.  Davetiyesini verdi.


Samsun Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya Aşcı, Başkan Şahin’e  Geleneksel 6. Eyüp Feshane Şenlikleri kapsamında 10-11-12 Mayıs  tarihlerinde yapılacak olan “Samsun Günleri” ile ilgili bilgi vererek Türkiye’nin her yerindeki Samsunluları bu etkinliklere davet ettiklerini söyledi. SADEF çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Aşcı Başkan Şahin’ide İstanbul da görmek istediklerini iletti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, SAMKON heyetini görmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “SAMKON’un çalışmalarını ben de takip ediyorum ve başarılı buluyorum. İstanbul’daki etkinliğe de Belediye olarak katılmayı arzu ediyorum ve gerekli talimatları hemen vereceğim, Ben de programa her yıl olduğu gibi bu yılda katılacağım. Ekibim ve Geniş bir Bafralı kitlesi ile orada yerimizi alacağız.’’dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in ziyaretinden sonra Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’yı ziyaret eden heyet Kaymakam Katırcı’ya şenlik davetiyesi yanı sıra H.KayaAşcı’nın umreden gelmesi nedeniyle hurma ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Ziyarette Samsun Konfederasyonu Genel Başkanı H.KayaAşcı yapılan çalışmalar ve şenlik hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Katırcı ise tüm ekibimle birlikte Bafra’yı temsil etmek için şenliğinizde bulunacağız. Nazik davetiniz için teşekkür ederim.’’dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim