1İ Lig'in Lideri ve 63 puanla; ligin bitimine 5 hafta kala, Şampiyonuğunu ilân eden Samsunspor ve Samsun ile ilçelerinde ve tüm Türkiye ve yurt dışındaki Samsunsporlu taraftarlar; şampiyonluğu doyasıya yaşamaya devam ediyorlar.

Dün akşamki( 12 Nisan Salı günü); Eyüpspor'un evinde Gençlerbirliği'ne 0-2 mağlup olmasıyla birlikte, Yılport Samsunspor; şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldiğini resmen ilân etmiş oldu.

Samsunspor'un Tuzlaspor'u evinde 1-0 mağlup etmesi; Eyüpspor'un evinde 2-0 Gençlerbirliği'ne mağlup olmasıyla birlite; Samsunspor taraftarları, Samsun'da müthiş şampiyonluk gösterileri yaparak, şampiyonluğu kutladılar.

Bu arada; Bafralı Samsunsporlu taraftarlar da; Eyüpspor- Gençlerbirliği maçnı birlikte izleyip; maç sonunda mühiş sevinç duydular ve şampiyonluklarını kutladılar.

Bafr'da iş insanı ve Samsunsporlu Aileler ve taraftarlar Temsilcisi, başkanı Ramazan Güngör ile; her hafta Samsun'daki maçlara giden Bafralı öğretmenler de diğer taraftarlar gibi Samsunspor'a büyük destek verdiler.

Şampiyon Samsunspor topladığı 66 puanın yanısıra; ayrıca deprem nedeniyle ligden, seneye hakları geçerli kalak şartıyla, oynayacağı Yeni Malatyaspor ve Adanaspor takımlarından da toplam 6  puan da alacağ var.

Böylece Yılport Samsunspor; ligin bitimine 5 hafta  kala resmen şampiyon olarak, Süper Lig'e yükselmiş oldu.

Samsunspor'un bu  haklı ve güze başarısı için yurt  içi ve dışından kutlama tebrikleri gelirken; kulübün büyük bir Şmpiyonluk Kutlaması yapması bekleniyor.

Bizler de; Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Antrenör Hüseyin Eroğlu, vefalı taraftarlar ve futbolcular, yönetim kurulu ve tüm emeği geçenleri, Yılport Samsunspor'un bu süper başarısını kutlar, Süper Lig'e hoşgeldin der, başarılarının devamını dileriz.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

https://www.facebook.com/ramazan.gungor.77715/videos/598179982239506