11 Mayıs 2013 cumartesi günü kuş Cenneti gezildi. Kuş cenneti yetkilileri kuşlar ve kuş türü, alanda yaşayan hayvan türleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Gezinin sonrası Doğanca Beldesi Çınarlık Camiine gidildi, öğle namazının ardından cami bahçesinde Din görevlisi Haşim Özeren ve hayır sahibi Hasan Çelebi tarafından hazırlanan ikramlar yapıldı. İkram sonrası Öğrenciler kendi dillerinde ve Türkçe olarak şiir ve ilahiler okudular.

İlçe Müftüsü Burhan Keleş’in ikramları hazırlayanlara teşekkür ve öğrencilere de yalnız olmadıklarını ülkemizde öğrenimleri süresince ilgi ve alakalarını kesmeyeceklerini ve yalnız olmadıklarını, oluşturulan bu sıcak ortam, İslam kardeşliğinin gereğidir diye devam eden konuşmasının ardından, öğrencilerin Kuranı kerim tilavetinden sonra İlçe Müftüsü Burhan Keleş’in yaptığı dua ile program sona erdi.
Gezi ve piknik programına Öğrencilerin yurt müdürleri, rehber hocaları, Bafra’dan da ilçe müftüsü, dernek başkanı ve din görevlileri, Doğanca Belediye Başkanı ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilisim