Projenin amacı; Aile hakkında toplumun dinȋ açıdan doğru bilgilendirilmesini sağlamak, aile yapısının korunmasına katkıda bulunmak, halkımızın özellikle aile ve aile bireyleri ile ilgili dinî içerikli soru ve sorunlarının çözümüne katkı sağlamak, namazların camide ve cemaatle kılmanın önemini belirtmek ve genç yaşlı her yaştan insanın camilere koşmalarına vesile olabilmek olan proje kapsamında Perşembe gününü Cumaya bağlayan gece Etyemez Mahallesi Güllüoğlu Camii’nde ailece camiye koşan vatandaşlarla bir araya  geldiler.

İlçe Müftüsü Orhan Bal, günün anlamına dair konuşma yaptı. Etyemez Mahallesi Güllüoğlu Camii’nde imam hatip görevlileri tarafından Kuranı Kerim ve ilahiler okudular. İlçe Müftüsü Orhan Bal, programda yaptığı konuşmasında  ailenin,  akraba ve komşuların öneminden bahsetti.

Etyemez Mahallesi Güllüoğlu Camii'nde "Biz Bir Aileyiz Cuma Geceleri Ailece Camideyiz" projesi kapsamında program yapıldı. Programda Fatih Yatılı Hafızlık Erkek Kuran Kursundan öğrenciler Yasin-i Şerif ve ilahiler okudular, Tevbei istiğfar yapılıp, Şehitlerimize, Filistin ve Gazze'deki kardeşlerimize dualar edildi. Çok sayıda cemaatimizin iştirak ettiği programın sonunda ikramlar yapıldı.

Kaynak: Mehmet ÜNLÜ