Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir MHP İlçe Başkanı Süleyman Gültepe, Başkan yardımcısı Kaya Asan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaçam Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Demir ve yönetimi kurulunun hazırlamış olduğu Alaçam Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile tanışma programına katıldı.

Mhp Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir Üniversite Öğrencileri İle Buluştu1                Parti binasında Alaçam Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ile bir araya gelerek hasbihalde bulundu. Gençlere bazı tavsiyelerde bulunan Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir; “Siz ülkemizin yarınlarısınız, öğrencilik yılları en verimli ama en hızlı geçen zamanlardır. Bu zamanlarınızın kıymetini bilin, en verimli şekilde geçirmeye çalışın. Çünkü öğrencilik yıllarında edinilen deneyimler hayatınız boyunca sizin faydanıza olacaktır. Bizler ‘Genç Düşünce Gücü’ projemizi sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza uygun şekilde hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

                Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir; Böyle güzel bir etkinlik düzenleyerek gençlerle bir arda olmamızı sağlayan Alaçam Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Demir'e Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı genç kardeşlerimize teşekkür ederim dedi.

Kaynak: Arzu VURAL