Canik’te genç gö­nül­lü da­nış­man­la­rın ilk top­lan­tı­la­rı­na ka­tı­lan Canik Be­le­di­ye Baş­ka­nı İbra­him San­dık­çı, “Genç­le­re gü­ve­ni­yo­ruz” dedi.
Canik Be­le­di­ye­si’nin sos­yal, kül­tü­rel ve spor­tif pro­je­ler başta olmak üzere fa­ali­yet gös­ter­me­si için oluş­tur­du­ğu genç gö­nül­lü da­nış­man­lar Canik Be­le­di­ye Baş­ka­nı İbra­him San­dık­çı’nın da ka­tı­lı­mıy­la ilk top­lan­tı­la­rı­nı yap­tı­lar.

“Genç­le­re gü­ve­ni­yo­ruz”
Genç­le­rin gü­nü­müz dün­ya­sı­nın do­na­nım­lı bi­rey­le­ri ol­ma­sı için be­le­di­ye ola­rak bir­çok pro­je­ye imza at­tık­la­rı­nı söy­le­yen İbra­him San­dık­çı, “On­la­rı sı­nır­lan­dır­mak is­te­mi­yo­ruz. Öz­gür­ce fi­kir­le­ri­ni, dü­şün­ce­le­ri­ni, ha­yal­le­ri­ni ve he­def­le­ri­ni or­ta­ya ko­ya­rak aktif kal­ma­la­rı­nı is­ti­yo­ruz. On­la­rın he­ye­ca­nı­nı, gü­nü­müz şart­la­rı on­la­rın pen­ce­re­sin­den gör­mek ve bu gö­rüş­ler­den fay­da­lan­mak is­ti­yo­ruz. Be­le­di­ye­nin iş­le­yi­şi, hiz­met an­la­yı­şı ve bir­lik­te yö­ne­tim an­la­yı­şı­nın şim­di­den on­lar­da bir tec­rü­be ola­rak ak­ta­rıl­ma­sı­nın çok önem­li oldu dü­şü­nü­yo­rum. Bu an­lam­da kur­muş ol­du­ğu­mu bu ha­ri­ka ekip­le bir­lik­te çok güzel iş­le­re imza ata­ca­ğız. Ka­tı­lım sağ­la­mak is­te­yen bütün genç­le­re ka­pı­mız ise so­nu­na kadar açık” diye ko­nuş­tu.

“Ye­te­nek ve fi­kir­le­ri­ne ih­ti­ya­cı­mız var”
Genç gö­nül­lü da­nış­man­la­rın be­le­di­ye içe­ri­sin­de bi­rim­ler­de de be­lir­li za­man­lar­da görev al­ma­sı­nı is­te­dik­le­ri­ni ifade eden Canik Be­le­di­ye Baş­ka­nı İbra­him San­dık­çı, “Genç­le­rin be­le­di­ye iş­le­yi­şi­ni de gö­re­rek ve an­la­ya­rak fikir ve dü­şün­ce­le­ri­ne bir zemin oluş­tur­mak is­ti­yo­ruz. Son­ra­sın­da il­çe­ye yö­ne­lik bil­gi­len­dir­me ça­lış­ma­la­rı ya­pa­ca­ğız. Be­le­di­ye­si­ni ve il­çe­si­ni ta­nı­yan bir ekip ile bir­çok pro­je­ye imza ata­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­ruz. Di­ji­tal ola­rak ken­di­le­ri­ni ifade ede­cek­le­ri aktif bir ya­pı­yı on­lar­la bir­lik­te inşa ede­ce­ğiz. Canik’in bütün bi­le­şen­le­riy­le bir­lik­te ha­re­ket et­me­si bizim için ha­ya­ti önem ta­şı­yor. Genç­ler için bu­gü­ne kadar bir­çok proje ha­ya­ta ge­çir­dik. Bun­dan sonra on­lar­la bir­lik­te çok daha fazla pro­je­yi ha­ya­ta ge­çi­re­ce­ği­mi­ze yü­rek­ten ina­nı­yo­rum. İlçe­mi­ze ha­yır­lı olsun” şek­lin­de ko­nuş­tu. 
İHA

Editör: TE Bilisim