Evet; aynen tekrarlıyorum; " Daha neyi bekliyoruz, asın Samsıunspor bayraklarını" Evlere asın, balkonlara asın, kuzeye, güneye, doğuya, batıya asın, çatıya asın!

Asın işte müsait her yere şanlı, Atatürk armalı o güzel bayrakarı asın lütfen ! Neyi, kimi bekliyoruz daha? Gün bizim, güneş bizim, yürüyelim arkadaşlar, ufuklar bizim !

Yılport Samsunspor'umuz geliyor süzüle süzüle, yok Eyüp'müş, yok Keçiörenmiş,  yok Pendikmiş, yok; yok oğlu yok, Samsunspor'dan büyüğü yok arkadaş. Rizespor ile birlikte Süper Lig bizlere, Karadeniz'e, Türk Futbolu'na çok yakışır.

Bir düşünsenize; Trabzonspor, Giresunspor, Yılport Samsunspor ve Rizespor Süper  Lig'de. Maksat birlik ve beraberli günüdür. Bizim hemşehrilerimiz olan Samsunlulara, Samsunsporlulara yapılan çirkin saldırılar, şampiyonluk ateşini asla söndüremeyecektir !

Biz Yılport Samsunspor olarak; takım olabime ruhuna ve disiplinine erişmiş, zierveyi, liderliği ve şampiyonluğu benimsemiş, özümsemiş bu takımı, bu kırmızı beyaz ve siyahlı formayı taşıyan futbolcuları, her ne kadar  gözlerinden öpsek az olur!

Bu futbolcular; bu güne kadar  göstermiş olduğu yüksek form ve hızlı tımanışla, alınlarından tek tek öpülmeyi hakediyorlar.

Malatya ve Adana takımlarına geçmiş olsun diyoruz, hayatlarını kaybeden 50 bine yakın vatandaşımıza da Allah'tan rahmet, yarlılara ise şifalar diliyoruz. Deprem mağduru bu 2 takım ile yapacağımız maçlarda 6 puanı da  katarsak ve çoğu maçları da evimizde oynayacağımızı söylersek, bence  artık Süper Lig kapısından geri dönmek bir harakiri, bir tuhaf olur ama bizim Samsunspor'a sonsuz güvencimiz ve inancımız var ki; aynı güven ve inanç futbolcularımızda, yönetimde, antrenörümüzde, vefalı taraftarlarımızda, yerel basın da da var ki; bu yüzden yok korkumuz, bu hedefe ulaşacağız koşa koşa.

Aslında değil köşe; destan yazılsa yetmez Samsunspor'a. Başkanımız sayın Yüksel YILDIRIM'a, Antrenörümüz sayın Hüseyin EROĞLU'na, yönetim kutuluna, değerli futbolcularımıza ve ahde vefalı değerli taraftarlarımıza, basınımıza ve emeği geçen herkese teşekürLERtebrikler.

Yılport Samsunspor sevdamızı, aşkımızı hiçbir güç engelleyemeyecek ve lig bitiminde hepimiZ de Samsunspor'u ayakta alkışlayacak, omuzlarımızda taşıyacak, şampiyonluk kupası ve dilimizde şampiyonluk şarkıları ve marşları ile o müstesnâ günü hep birlikte  kutlayacağız inşallah.

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN